Over Zorghart

Zorghart is in 1999 opgericht door een samenwerkingsverband van 40 zorgorganisaties in de regio Gooi en Vechtstreek met als doel het werken in de zorgsector op een positieve manier inzichtelijk te maken bij een breed publiek. Aangesloten bij dit samenwerkingsverband waren o.a. ziekenhuizen, verpleeghuizen, verzorgingshuizen, thuiszorgorganisaties, GGZ en gehandicaptenorganisaties.

In de beginjaren verstrekte de site enkel informatie over vacatures en informatie over de aangesloten zorgorganisaties. In de daarop volgende jaren is het aantal zorgorganisaties flink uitgebreid, en is het lidmaatschap ook opengesteld voor welzijnsorganisaties en uitzendorganisaties. Naast het zichtbaar maken van alle vacatures in de regio is daarnaast ook gekozen om inzicht te verschaffen in alle gangbare Cao’s inclusief salarisschalen, in alle beroepsmogelijkheden en alle opleidingen en is een cv bank ontwikkeld. Door intensief contact te onderhouden met haar leden alsmede met haar bezoekers is Zorghart in staat om  haar site steeds actueel te houden en ontwikkelt zich daarmee tot het landelijke platform  dat de zorg en welzijnssector  op een positieve manier inzichtelijk maakt bij een breed publiek.

Heeft u vragen over Zorghart of wilt u als werkgever of particulier gebruik maken van de diensten van Zorghart, neem dan contact op.

Voor werkgevers:


info@zorghart.nl:           

Voor particulieren:

info@zorghart.nl: