Over Vivium

Vivium Zorggroep is de zorgspecialist in de regio Gooi en Vechtstreek en Amsterdam-Zuid. We helpen u uw eigen leven te blijven leiden, in elke levensfase. Zo gezond, vitaal en zelfstandig mogelijk. Ook ondersteunen we partners en familie indien gewenst.

Wij geloven in uw kracht. U weet zelf het beste wat u nodig heeft. Wij luisteren en werken samen aan een oplossing die past. Of het nu gaat om zelfstandig wonen, revalideren, goede zorg een passende woonsituatie of een plezierig leven. Wij helpen u graag verder.

 Wonen bij Vivium – Zorgeloos Wonen

De Gooise Warande
Bussum
De Gooise Warande telt 106 lichte 2-kamerappartementen, van ongeveer 65 m2.U bepaalt zélf hoe u uw appartement inricht.
Godelinde
Bussum
Godelinde telt 108 1-kamerappartementen van ongeveer 28 m2, inclusief badkamer. Ook vindt u in Godelinde vier 2-kamerappartementen met badkamer en kitchenette.U bepaalt zélf hoe u uw appartement inricht.
Johanneshove
Laren
Johanneshove telt elf luxe 2-kamer appartementen van ongeveer 60 m2, twee luxe 3-kamer appartementen van ongeveer 150 m2, 33 1-kamerappartementen en 19 2-kamer appartementen. In alle appartementen beschikt u over een keukenblok en badkamer.U bepaalt zélf hoe u uw appartement inricht.
Oversingel
Weesp
Oversingel telt drie 2-kamerappartementen op de begane grond. Verder beschikt Oversingel over 95 1-kamerappartementen variërend in grootte van 29 tot 58 m2, met badkamer en keukenblok. U bepaalt zélf hoe u uw appartement inricht.
Torenhof
Blaricum
Torenhof telt 60 1-kamerappartementen. U bepaalt zélf hoe u uw appartement inricht.

 Wonen bij Vivium – Dementie

De Antonius Hof
Bussum
De Antonius Hof is gelegen in het rustige en groene Bussum-Zuid, uitkijkend over park en vijver.
De Zandzee
Bussum
De Zandzee is comfortabel thuis voor mensen met beginnende dementie, in de rustige woonwijk 'Het Spiegel' in Bussum-Zuid.
De Bolder
Huizen
De Bolder beschikt over 63 tweekamerappartementen en in totaal 85 slaapkamers kleinschalig groepswonen, met gedeelde, of eigen badkamer.
De Ruyterstraat
Huizen
De Ruyterstraat is een dependance van De Bolder. Het huis is een unieke kleinschalige woonvoorziening vlak bij het oude dorp van Huizen. Er is plaats voor 24 ouderen die vanwege dementie niet meer voor zichzelf kunnen zorgen.
De Dennen
Laren
In De Dennen doen we ons uiterste best om u zoveel mogelijk een gevoel van thuis te geven, in een beschermde omgeving. U woont in een 1-kamerappartementen.
De Stichtse Hof
Laren
Er zijn één- en tweepersoonskamers, voor in totaal 184 bewoners. In het nieuwbouw gedeelte ‘De Buitenhof’ wonen en leven de bewoners in kleinschalige groepen, waarbij er een directe doorgang is gemaakt naar de prachtige tuinen.
De Vesting
Huizen
Er zijn 18 tweepersoonskamers en 20 eenpersoonskamers. De kamers hebben een eigen of gedeelde badkamer.
Hogewey
Weesp
De Hogeweyk is een echte wijk met straten, pleinen, steegjes en een park. U woont in een van de 23 woningen, samen met 6 tot 7 huisgenoten waarmee u dezelfde leefstijl deelt.
Oversingel
Weesp
Hier kunt u ook zelfstandig een appartement huren met zorg dichtbij. Als u dementie heeft, bent u welkom in een van die vier woningen waarin u samen met vijf anderen woont.
Torendael
Amsterdam-Zuid
Er zullen in totaal 130 mensen met dementie in Vivium Torendael kunnen gaan wonen.

Revalidatie

In Naarderheem kunt u optimaal herstellen in een prettige en stimulerende omgeving. Onze verzorgenden en behandelaren zijn op de hoogte van de laatste inzichten in de geriatrische revalidatie en stemmen hun behandelingen nauwkeurig op elkaar af.

Zorg aan Huis

Verzorging, verpleging en begeleiding in uw eigen vertrouwde omgeving.

 

Contact:

Bel onze klantenservice (035) 6 924 924