Medisch specialistische (long)revalidatie
bij kinderen, jongeren en volwassenen.

Naar Website Merem

Over Merem

Wij zijn Merem Medische Revalidatie. We bieden medisch specialistische (long)revalidatie bij kinderen, jongeren en volwassenen. Onze organisatie draait op experts met een goed hart: gedreven specialisten die onze patiënten met aandacht bijstaan. Hoe complex een revalidatievraagstuk ook is, we doen altijd alles om de patiënt op de best passende manier weer mee te laten draaien in de maatschappij.

Onze missie

Wij zijn een organisatie van gedreven experts met het hart op de juiste plek. Dagelijks helpen we honderden mensen met hun revalidatie, om hen op de best passende manier (weer) mee te laten draaien in de maatschappij. De behandeling is net zo belangrijk als het resultaat ervan, en wij weten uit ervaring dat dit samen makkelijker gaat dan alleen. Dus staan we altijd voor onze patiënten klaar en geven nooit op.

 

Ons doel

Vastberaden om iedereen die bij ons komt succesvol te laten revalideren, brengen we je stap voor stap dichter bij je doel. Dit doen wij met de Merem Methode. Een compleet stappenplan, opgesteld door een team van specialisten, met daarin een inventieve en persoonlijke behandeling. Je revalideert waar mogelijk zo dicht mogelijk bij huis.

Als expertisecentrum werken we intensief samen met revalidatiepartners, dichtbij of ver weg, die net zo bevlogen zijn als wij. Onze kennis en expertise delen we namelijk graag. Alles om jou vooruit te helpen.

Onze waarden / waar wij in geloven

Gedreven. We staan altijd voor je klaar en geven nooit op. Alles om jou vooruit te helpen.
Vernieuwend. We denken in mogelijkheden en creëren oplossingen.
Met aandacht. Bij ons voel je je gezien, gehoord en begrepen.

 

 

Contact

Merem 
Soestdijkerstraatweg 129
1213 VX Hilversum
tel. 035 – 68 81  411
fax 035 – 68 81 499
Merem Almere Merem Lelystad