Over Lyvore

Zorgpalet Baarn-Soest en Birkhoven Zorggoed hebben de krachten gebundeld. Niet om groter teworden, maar om over méér handen, kennis en betrokkenheid te beschikken. Zo zijn we nóg beterin staat om zorg van waarde te geven. Ons hart ligt bij ouderen en ouderenzorg. Het is ons werk, we zijn er goed in en we doen het met liefde. En dat is precies wat doorklinkt in de naam van onzeorganisatie: Lyvore.

 

Lyvore als werkgever

Als je werkt bij Lyvore, heb je geen ‘gewone’ baan. Wij doen ons werk met liefde, toewijding en plezier. Medewerkers van Lyvore zijn geïnteresseerd in de mensen voor wie ze zorgen en leverengraag een bijdrage aan de waarde van hun leven.
Bij Lyvore denken we dat mensen in hun werk het best functioneren als zij plezier hebben in wat zedoen. Daarom hebben onze medewerkers eigen taken en verantwoordelijkheden. We stimulereninitiatieven en ideeën die onze zorg en dienstverlening verder helpen. De persoonlijke ontwikkelingvan onze medewerkers is ons veel waard. We bieden daarom een breed pakket; aan interne scholingen en aan workshops met actuele thema’s.

 

De medewerkers van Lyvore

De cliënten voor wie we zorgen staan bij Lyvore altijd centraal. Alles wat we doen, bedenken of zeggen, is erop gericht een positieve en waardevolle bijdrage te leveren aan hun leven. Samenwerking en communicatie zijn daarbij heel belangrijk. Onze medewerkers besteden veelaandacht aan een prettige en respectvolle omgang met de cliënten aan wie we zorg bieden. Datgeldt vanzelfsprekend ook in het contact met de familie, vrienden, bezoekers en collega’s.

Een medewerker van Lyvore gaat met inzet en enthousiasme aan het werk. Hij of zij vindt het iederedag weer een uitdaging actief te zoeken naar mogelijkheden om nóg betere zorg te leveren. In hetbelang van de mensen voor wie we het uiteindelijk allemaal doen.

 

Activiteiten

Bij Lyvore kennen we als geen ander de weg op het gebied van ouderenzorg en dementie. We bieden zorg, begeleiding en behandeling. We ondersteunen in het huishouden en bij persoonlijkeverzorging.

Bij onze gespecialiseerde artsen en therapeuten kan men terecht voor kortdurende revalidatie en chronische zorg en ook voor advies en behandeling van lichamelijke beperkingen die horen bij hetouder worden. Ook technologie speelt een steeds grotere rol in de zorg om het leven veiliger, gemakkelijker en aangenamer te maken. Dit doet Lyvore door bijvoorbeeld slimme informatie– en communicatiemiddelen toe te passen.

 

Lyvore als werkgever

Als je werkt bij Lyvore, heb je geengewonebaan. Wij doen ons werk met liefde, toewijding en plezier. Ons hart ligt bij ouderen en ouderenzorg. Onze medewerkers van Lyvore zijngeïnteresseerd in de mensen voor wie ze zorgen en leveren graag een bijdrage aan de waarde van hun leven.
Bij Lyvore vinden we dat mensen in hun werk het best functioneren als zij plezier hebben in wat zedoen. Daarom hebben onze medewerkers eigen taken en verantwoordelijkheden. We stimulereninitiatieven en ideeën die onze zorg en dienstverlening verder helpen. De persoonlijke ontwikkelingvan onze medewerkers is ons veel waard. We bieden daarom een breed pakket aan interne scholingen en workshops met actuele thema’s.

 

De medewerkers van Lyvore

Onze cliënten staan bij Lyvore altijd centraal. Alles wat we doen, bedenken of zeggen, is gericht op het leveren van een positieve en waardevolle bijdrage aan hun leven. Samenwerking en communicatie zijn daarbij heel belangrijk. Onze medewerkers besteden veel aandacht aan eenprettige en respectvolle omgang met de cliënten. Dat geldt vanzelfsprekend ook in het contact met de familie, vrienden, bezoekers en collega’s.

Een medewerker van Lyvore gaat met inzet en enthousiasme aan het werk. Hij of zij vindt het iedere dag weer een uitdaging actief te zoeken naar mogelijkheden om nóg betere zorg te leveren. In het belang van de mensen voor wie we het uiteindelijk allemaal doen.

Contact:

(088) 356 00 00

info@lyvore.nl

Bezoekadres

Dalplein 2, 3762 BP Soest

Postadres

Postbus 152, 3760 AD Soest

We helpen u graag!

Algemeen: (088) 356 00 00
Cliëntadvies: (088) 356 00 88

Zorg aan huis Amersfoort: (088) 356 00 57
Zorg aan huis Baarn: (088) 356 00 58
Zorg aan huis Soesterberg: (088) 356 00 59
Zorg aan huis Soest (088) 356 00 56