Interfact Uitzendburo is al sinds 1975 actief (in Amsterdam en omgeving) op het gebied van diverse personeelsdiensten in de zorg- en welzijnsector.

Een select team van vaste medewerkers werkt vanuit een vestiging aan de rand van het centrum in Amsterdam. Korte communicatielijnen en concentratie van activiteiten zorgen voor een persoonlijke snelle, flexibele en efficiƫnte 24-uurs dienstverlening. Deze 24-uurs service is uniek in Amsterdam.

Onze full-service dienstverlening bestaat uit:
– Uitzenden & Detachering
– Werving & Selectie
– Flexpoolmanagement
– Payrolling

Interfact Uitzendburo is NEN gecertificeerd en lid van de ABU (Algemene Bond voor Uitzendondernemingen). Tevens voldoen wij aan de richtlijnen van de Stichting Normering Arbeid (SNA). SNA controleert de verplichte betalingen aan de belastingdienst en bedrijfsverenigingen.

Bij Interfact Uitzendburo komen praktische kennis en ervaring in Zorg- en Welzijn samen met jarenlange ervaring in het werven en selecteren van personeel. Het is deze unieke combinatie die ervoor zorgt dat wij steeds meer uitzendkrachten en instellingen tot onze medewerkers en klanten mogen rekenen.

CONTACT

Ceintuurbaan 422
1074 EB Amsterdam
020-6624700
info@interfact.nl