Gespecialiseerde zorg, afgestemd op de behoefte van onze cliënt

 

Inovum is een zorgorganisatie met als doel de kwaliteit van leven van haar cliënten te verbeteren en/of (zoveel mogelijk) in stand te houden.

Inovum doet dit met een kwalitatief goed en samenhangend aanbod van wonen, zorg, behandeling, preventie en welzijn. Inovum biedt, verankerd in de wijk, hulp bij huishouding, dagactiviteiten en groepszorg, zelfstandige woonruimte voor ouderen, thuiszorg in de wijk en verpleeghuiszorg.
Bij Inovum werken zo’n 1100 medewerkers. Hiervan zijn ongeveer 600 betaalde krachten. Dit zijn fulltime en parttime krachten, oproep-, uitzend- en vakantiekrachten en ook stagiaires. Samen met de 500 vrijwilligers zetten zij zich dagelijks in om onze cliënten te helpen. Zichtbaar of onzichtbaar, maar altijd betrokken, enthousiast en professioneel.

Locaties:

De Beukenhof
Loosdrecht
De Beukenhof is een eigentijds verpleeghuis met een algemene identiteit.
Gooierserf
Hilversum
Gooiers Erf biedt plaats aan 85 bewoners, verdeeld over kleinschalige woongroepen met ieder 7 tot 8 bewoners.
Veenstaete
Kortenhoef
Naast dat er appartementen verhuurd worden, zijn in Veenstaete 2 kleinschalige woongroepen gevestigd met ieder 7 bewoners.

ContactgegevensWilt u snel in contact komen met onze zorgmedewerkers? Hieronder vindt u alle telefoonnummers en e-mailadressen.