HilverZorg biedt zorg gedurende alle levensfases in het proces van ouder worden. Van thuis en in de wijk tot in de veilige omgeving van een woondiensten- of expertisecentrum.


Wie is Hilverzorg

HilverZorg kent drie sterke merken waarbinnen ze haar diensten verleent:
HilverZorg in de buurt met preventie, services en ontmoeting.
HilverZorg bij u thuis met (thuis-)zorg en
Wonen bij HilverZorg met expertise gericht op dementie, Korsakov en chronische psychiatrie aandoeningen. De huizen zijn de knooppunten in de dienstverlening van HilverZorg: plekken waar ontmoeten plaatsvindt en waar professionals van de verschillende merken elkaar treffen, kennis delen en zorgen voor verbinding. Dat laatste in het bijzonder daar waar met het oog op cliënten en bewoners intensief contact tussen professionals nodig is.


Werken bij Hilverzorg

Omdat we weten dat ieder mens uniek is, een eigen verhaal heeft en een netwerk heeft waarmee hij zijn leven deelt en heeft gedeeld. Door echt in contact te zijn en door samen te werken kunnen mensen in verschillende levensfases zo veel mogelijk zichzelf blijven.

We bouwen steeds aan waardevolle relaties. Tussen medewerkers en cliënten. Tussen vrijwilligers en mantelzorgers. Tussen bewoners en inwoners. Of tussen regels en realiteit. Daarbij streven we naar harmonie. Want dat is de manier om voor iedereen échte verandering en verbinding te realiseren.

Wat we ook doen. We zijn altijd Verbindend, Bevlogen en Ondernemend.

Contact:

Vragen over zorg en ondersteuning
Onze klantcontactmedewerkers staan voor u klaar en geven u graag informatie en advies. U kunt hen bereiken via 035 – 760 80 09 op maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur.

Algemene vragen
Heeft u een algemene vraag, dan kunt u contact opnemen met ons hoofdkantoor via 035 – 760 80 00.

Werken bij Hilverzorg
Wil je graag werken bij ons, neem dan even een kijkje bij onze vacatures! Heb je een vraag over werken bij HilverZorg, neem gerust contact op met een van onze recruiters via 035 – 760 80 00, je kunt vragen naar Charlotte of Siem.

Bezoekadres HilverPoint
Franciscusweg 10 D, 1216 SK Hilversum