Wij vinden het belangrijk dat ieder mens zo lang mogelijk zichzelf kan blijven,
ongeacht leeftijd of gezondheid.
Wij zijn er om beperkingen als gevolg van ouderdom en ziekte te voorkomen of vertragen,
zo nodig te behandelen of anders in ieder geval de gevolgen te verzachten.

 

Wie zijn wij

HilverZorg is een zorgorganisatie gerichtop ouderenzorg. Ruim 900 medewerkers gaandagelijks aan de slag voor onze (circa) 1200klanten, verspreid over 7 woondienstencentra, verpleeghuizen en in de thuiszorg Hilversum. Wijbieden ketenzorg, dat wil zeggen dat onze klantvoor alle soorten zorg, van licht tot en met heel intensief, bij ons terecht kan. 

      Hilverzorg in beeld

 

Hilverzorg Zorg,wonen en welzijn

Woondienstenzone

HilverZorg is continu op zoek naar vernieuwing en verbetering op het gebied van zorgconcepten en dienstverlening. Het model van de toekomst is dat van de Woondienstenzone. Een Woondienstenzone behelst eenbepaald wijkgebied met als kern eenWoondienstencentrum. Daar kunnen mensen die nogzelfstandig in de wijk wonen, gebruik komen maken van zorg, dienstverlening en faciliteiten.

De HilverZorg verzorgingshuizen, De Boomberg, De Egelantier en Flat Kerkelanden zijn voorbeelden van dezeformule. Het betekent dat zowel de eigen bewoners, alswijkbewoners er van harte welkom zijn.

Contact HilverZorg

Vragen over zorg en ondersteuning
Onze klantcontactmedewerkers staan voor u klaar en geven u graag informatie en advies. U kunt hen bereiken via 035 – 760 80 09 op maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur.

Algemene vragen
Heeft u een algemene vraag, dan kunt u contact opnemen met ons hoofdkantoor via 035 – 760 80 00.

Bezoekadres HilverPoint
Franciscusweg 10 D, 1216 SK Hilversum