Cordaan

Cordaan is een zorgaanbieder met vestigingen in Amsterdam, Diemen, Huizen, Maartensdijk, Zaanstad en Nieuw Vennep. We richten ons op mensen die korte of lange tijd verpleging, verzorging, begeleiding en/of ondersteuning nodig hebben.

Wij bieden ondersteuning aan mensen, van jong tot oud. Aan mensen die aangewezen zijn op verzorging en verpleging, aan mensen met een verstandelijke beperking en aan mensen met chronische psychische problemen. Zodat mensen zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven. Liefst thuis, in hun eigen omgeving. Of, als dat niet kan, in een zorgomgeving waar mensen zich veilig voelen.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in het Havengebouw aan De Ruyterkade 7 vlak achter het Centraal Station.

Stichting Cordaan is een onafhankelijke stichting met een eigen bestuur en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 34219160. Stichting Cordaan staat bij de belastingdienst ingeschreven als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI status).

Contact

Het Cliënten Servicebureau van Cordaan is het centrale punt waar u informatie kunt krijgen over alle diensten van Cordaan. U kunt zich er ook aanmelden als nieuwe cliënt. Het Cliënten Servicebureau kan u daarbij helpen.

Wilt u meer weten over welke mogelijkheden u heeft bij Cordaan als het gaat om thuiszorg, wonen, dagactiviteiten, werkvormen en andere diensten van Cordaan? Of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met het Cliënten Servicebureau: 088 267 32 26.