Over Buurtzorg Huizen

 

Welkom bij Team Huizen

Een frisse kijk op thuiszorg.

Goede zorg thuis vraagt een professionele en toegewijde belangstelling voor de persoonlijke situatie van de cliënt. Zo snel mogelijk inspelen op zorgvragen, samen oplossingen zoeken, grotere problemen voorkomen. Buurtzorg levert deze professionele zorg, regelt de zaken eromheen en zorgt ervoor dat iemand zelf kan blijven beslissen over wat er nodig is.


Team Huizen.

 We zijn op 4 februari 2013 gestart als nieuw team, vanuit een splitsing met Buurtzorg Blaricum.

Momenteel bestaat ons team uit 8 verpleegkundigen/wijkziekenverzorgenden. Verder maken wij zo nodig gebruik van 4 vaste invalkrachten.
Wij leveren zorg in Huizen en Blaricum Bijvanck. U kunt bij ons terecht voor verpleging en persoonlijke verzorging. Dit kan bijvoorbeeld zijn: hulp bij het wassen en aankleden, het verzorgen van wonden, andere verpleegtechnische handelingen, het toedienen van medicatie en zorg rondom de laatste levensfase.

Wanneer u zorg nodig heeft kunt u ons rechtstreeks bellen op ons mobiele nummer: 0623922725. Wij regelen dan alles omtrent de indicatie voor u en kunnen de zorg zo nodig meteen starten.


Wij op de radio!

Meer informatie over het concept Buurtzorg, ons team in Huizen en de ervaring van een cliënt, vindt u door de onderstaande link te openen. Dit betreft een interview dat is gevoerd met ons, door 6 fm:

http://www.6fm.nl/podcast/1045265/Phohi+Magazine+-+Buurtzorg+Huizen

Heeft u belangstelling voor het werken bij Buurtzorg, vul dan een belangstellingsformulier in op de site van Buurtzorg Nederland: www.buurtzorgnederland.com 

Wilt u meer weten over Buurtzorg Huizen, neem dan contact met ons op.

De Ruijterstraat 7 06-23922725
1271 SR Huizen huizen@buurtzorgnederland.com