Missie en Visie 

Onze missie

Wij willen er als aanbieder van zorg en ondersteuning zijn voor iedereen in Amsterdam die om welke reden dan ook niet (meer) in staat is zijn of haar leven (geheel) op eigen kracht vorm te geven. Ook de mensen met complexe ondersteuningsvragen, die moeilijk ergens een plek vinden, zijn welkom bij Amsta.

Onze visie… 

 op zorg en ondersteuning

Bij Amsta ondersteunen we mensen die aan het kortste eind dreigen te trekken, zonder de regie over iemands leven over te nemen. Bij onze ondersteuning gaan we altijd uit van iemands mogelijkheden en niet van de beperkingen. Wat kunt u nog wel?

 op leven en wonen in de stad

Als Amsterdammer hebt u relaties in de stad. Wij vinden het belangrijk dat onze cliënten deel kunnen blijven uitmaken van de samenleving waarin zij geboren en opgegroeid zijn. Daarom richten wij ons op de ontwikkeling van een zorgzame infrastructuur in de stad. Zodat u zoveel mogelijk in uw eigen omgeving de ondersteuning kunt krijgen die u wenst en u, net als ieder ander, kunt (blijven) genieten van de mogelijkheden van de stad.  

 

op kwaliteit van zorg

Kwaliteit van leven betekent voor iedereen weer iets anders. Daarom kijken wij naar de mens achter de cliënt, naar uw verleden, gewoontes, thuissituatie en levensbeschouwing. En daar passen wij onze zorg op aan.

 

Contact met Amsta

Wilt u advies of informatie over de zorg en diensten van Amsta? Bel naar het Cliënten Service Bureau (CSB) op 020 589 00 50. Het CSB is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur.

Voor vragen en advies: 020 589 00 50

Raad van bestuur

Zakelijke vragen aan het hoofdkantoor? De Raad van Bestuur en het stafbureau kun je bereiken via de receptie van het Dr. Sarphatihuis.

Dr. Sarphatihuis
Roetersstraat 2
1018 WC Amsterdam

020 554 04 04

Verwijzers

Huisartsen, artsen, transfer verpleegkundigen, MEE-consulenten en andere verwijzers kunnen contact opnemen met het Cliënten Service Bureau, ook voor aanmelden van cliënten. Bekijk de pagina voor verwijzers.

CSB
Polderweg 2-4
1093 KM Amsterdam

020 589 00 50

Pers

Journalisten, redacteuren, fotografen en programmamakers kunnen contact opnemen met de afdeling communicatie. Ook als je een vraag hebt over de website.

Communicatie

020 554 04 04

Werving

Vragen over openstaande vacatures? Neem dan contact op met de personeelsadministratie. Ook voor info over stages en leer- en werkplekken.

Werving

020 448 69 69

Onze locaties

Heb je een vraag aan een specifieke locatie van Amsta? Dan kun je rechtstreeks contact opnemen met die locatie.

Bekijk alle locaties »