Hulp nodig bij het zoeken naar een juiste opleiding ?

Start nu met  Gratis Advies

Gratis advies voor opleidingen

U overweegt een opleiding te gaan volgen voor de zorg- en welzijnsector maar u weet niet precies:

Welke opleiding het meest geschikt is;
Bij welk opleidingsinstituut;
Hoe lang de opleiding duurt;
Of u voldoet aan de kwalificatie eisen
Hoe u een geschikt stageadres vindt
Hoe u als ZZP er een opleiding kan volgen
Enz enz.

De Helpdesk voor opleidingen kan u helpen met het beantwoorden van deze, en wellicht nog andere vragen. Via de knop aan de rechterkant kunt u een telefonische afspraak hiervoor maken. Na inboeken van een afspraak wordt u gebeld op het door u aangegeven tijdstip.

Voor wie 

Ons advies is vooral gericht op volwassenen vanaf 21 jaar die graag in de zorg willen gaan werken of willen blijven werken.
Onze deskundigheid ligt met name op de opleidingen MMZ (Helpende), Verzorgende en Verpleegkundige MBO, maar ook als u advies wenst over opleidingen zoals verpleegkundige HBO  kunt u gerust contact met ons opnemen.

Samenwerking

Zorghart heeft de Helpdesk van Rorange bereid gevonden om alle vragen met betrekking tot opleidingen voor ons te beantwoorden. Rorange is een organisatie die mensen ondersteunt bij het maken van een keuze inzake opleidingen in de zorg en ook bij het aanmeldingsproces en tijdens de opleiding bied Rorange diverse ondersteunende diensten aan.

Rorange beschikt hiervoor over deskundigen, die tot volle tevredenheid van alle cliënten reeds meer dan 1000 adviezen op maat heeft gegeven over opleidingen, inschrijvingen en loopbaanontwikkelingen. Deze adviezen hebben voor het overgrote deel van de cliënten geresulteerd in inschrijvingen en het volgen van een geschikte opleiding bij erkende opleidingsinstituten..

Overzicht opleidingen

Binnen de zorg en welzijnssector zijn vele opleidingen en trainingen beschikbaar. Door op onderstaande knop te drukken gaat u naar de pagina’s met beschikbare opleidingen.